Brama del Cérvol al Parc Natural de l'Alt Pirineu

Desperta ben aviat, camina al so de la Brama i... amb unes Herbes de l'Alt Pirineu i la sortida del Sol, gaudeix d'observar-los en silenci, com festegen sense veure'ns. 

Observació de fauna

La Brama del Cérvol

T’acompanyem a l'observació i l'escolta de l’espectacular zel dels cérvols, que bramen fort amb la intenció d’atraure les femelles. Ho farem des d’un indret espectacular on els observarem sense malmetre la seva tranquil·litat.

Sortim a trenc d'alba, en un indret del Parc Natural de l'Alt Pirineu, fins arribar al punt d'observació. Veurem la sortida del sol mentre escoltem i veiem des de lluny, amb telescopis terrestres els cérvols mentre bramen.

Mentre observem, podem beure una infusió km0 i durant el camí us explicarem moltes coses sobre natura i muntanya. 

Així doncs podeu venir a fer una excursió molt especial, fent salut, exercici i aprenent de la natura.

MÉS INFORMACIÓ ? 


PREUS

PREU PER PERSONA

 Brama del Cérvol ADULTS

35 €  Reserva Ara

 Brama del cérvol (6 A 11 ANYS)

25 €  Reserva Ara 

Sabíeu que les papallones van conviure amb els dinosaures? Que algunes migren milers de quilòmetres o que algunes viuen sense menjar mai res?

1) DESCOBERTA DE LES PAPALLONES és una activitat dissenyada per descobrir la gran biodiversitat dels nostres hàbitats i entendre les curiositats i característiques d'aquests insectes.

Fem un recorregut per a conèixer el fascinant món de les papallones diürnes, n'expliquem les característiques més sorprenents i el seu cicle biològic.

Comptem amb el permís específic de captura i posterior alliberament, per gaudir-les de ben a prop.

2) PAPALLONES A ESTERRY & BERRY és una activitat de descoberta de papallones dins els cultius de fruits del bosc (nabius, gerds grosella) d'Esterry & Berry a les valls d'Àneu. Evidentment farem una tast d'aquests boníssims i saníssims fruits!  

Els grups no superaran les 12 persones per tècnic/a, per tal de complir les condicions de seguretat òptimes i els criteris de qualitat d'Obaga

MÉS INFORMACIÓ ? 

PREUS

+ 11 anys  

6 - 11 anys 

     DESCOBERTA PAPALLONES  

18 €  15 €  Reserva Ara

      PAPALLONES ESTERRY&BERRY

23€ 18€ RESERVA   

Fem una ruta guiada de muntanya amb els peus al Parc Natural de l'Alt Pirineu i la vista al Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici. 

Sortim des de la Bonaigua i pujarem fins a veure la posta de Sol des del Cim de la Cigalera de 2497 m, veurem com marxa el sol mentre veiem el massís del Posets Maladeta, l'Aneto i molts altres cims del Pirineu.  

Mentre fem l'excursió us explicarem com funciona la natura a l'alta muntanya pirinenca, fins i tot, amb sort, podrem observar algun animal. 

Gaudirem de moments únics amb la màgica pau de les muntanyes, no se'ns acut millor manera d'acabar el dia, que fer-ho en un lloc tan espectacular!

MÉS INFORMACIÓ?

PREUS

MAJORS DE 12 ANYS  

POSTA DE SOL A 2.500 METRES

35 € Reserva Ara

Activitats vigents

©2022 ObagaActivitats | Avís legal | Contacte | Cookies | Mapa lloc


 

JSN Megazine 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework