Raquetes amb lluna plena        Raquetes de neu al parc nacional

L’hivern al Pirineu és llarg, els dies s’escurcen i les temperatures davallen. Tot i així sortim per fer un passeig damunt el mantell blanc amb raquetes de neu, de dia i de nit!

La sensació de trepitjar neu lluny de les massificacions de les pistes d’esquí és d’aquelles experiències que cal viure, descobrint el rastre de la llebre o simplement gaudint del paisatge lluent i silenciós.

Senderisme amb raquetes de neu és una proposta per recórrer aquests paratges amb un mitjà tranquil i de fàcil aprenentatge. Us oferim propostes de tot el dia, de mati o de curta durada a l’abast de tothom, d’iniciació, per als més experts, famílies amb nens o els que cerquin un itinerari més tècnic d’alta muntanya.

  • Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, Espot, i la zona perifèrica 
  • Parc Natural de l'Alt Pirineu
  • Vall d'Aran

Una manera diferent de fer una immersió al medi natural.

Nocturnes amb raquetes de neu és una modalitat d'endinsar-se a la natura sota la llum de la Lluna, que és una experiència espectacular, en el moment més òptim per a la fauna que habita les nostres muntanyes.

   

Els preus de les activitats són:

 

 

Majors de 12 anys

 

Menors de 12 anys

 

Parc Nacional (amb taxi 4x4)

  37€  

32€

 

Parc Nacional / Parc Natural / Beret

  32€  

27€

 

Nocturna amb raquetes de neu

30€

30€

 

El preu inclou el lloguer de les raquetes de neu i els pals, i el desplaçament amb taxi en el cas del Parc Nacional (Espot fins a sant Maurici)

És necessari calçat còmode per caminar, motxilla amb alguna cosa per menjar, aigua, ulleres de Sol, roba d'abric i tot allò que es cregui pertinent per a una excursió de muntanya hivernal. En el cas de la nocturna, també és necessari el frontal o llanterna.

Reserva o demana informació al següent enllaç

Raquetes-de-neu2.jpgRaquetes-de-neu1.jpgRaquetes de neu en el Parc Natural de l'Alt Pirineu (Estany de Baciver)Raquetes de neu al Pla de Beret (Val d'Aran)

Instagram

©2020 ObagaActivitats | Avís legal | Contacte | Cookies | Mapa lloc


 

Amunt Reserva Ara
JSN Megazine 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework